Sunday, 25 March 2018

**Hadiah Hari Guru 2018**

Assalamualaikum kesayangan kak Rin.

Allahu lamanya tak bersiaran.
Bukan je berhabuk, bersawang dah blog kita ni. Sibuk sangat kita sampai tak dapat jenguk blog dah.

Ok lah, di pagi yang sejuk ni kak Rin nak share hadiah hari guru untuk semua.

Ni antaranya yang latest.

1. Wooden Keychain with Charm and Beads.
Harga runcit RM4.50/pc
Harga borong boleh dapat dengan minima order 30pcs ke atas😀






2. Mini Luv Poket

harga biasa: RM15/pcs
harga promosi: RM8/pcs
termasuk nama 5-7 askara sahaja






3. Small mini pen holder
harga biasa: RM6/pcs
harga promosi: RM5/pcs termasuk nama
5-7 askara sahaja





Amacam suka tak korang?

So kalau berminat cepat cepat klik link ni

www.wasap.my/60187694279/BlogKraf

Lepas ni akan ada lagi hadiah hari guru yang akan kak Rin upload. So jemput follow rapat rapat taww. Mana tahu kak Rin murah hati nak kasi special gift untuk follower bertuah.

Bye, jumpa lagi.
posted from Bloggeroid

Wednesday, 7 June 2017

BALANG KUIH PLASTIK BERHIAS dan BEKAS TISU SEDONDON

Tahun ni kami bercadang jual balang berhias yang ready stok aje.

Tak sempat nak open yang custom made. Ini antara sample untuk tatapan sahabat manis kak Rin.






Detail item:
1. BALANG KUIH BERHIAS

- balang kuih design ice cream rm15/pcs
- balang plastik
- decoration hanya atas penutup balang sahaja

2. SET BALANG KUIH SEDONDON + COVER TISU RM120

- 6 pcs  balang kuih
- 1 pcs cover tisu
spesifikasi:
- balang plastik
- decor atas balang sahaja
- kain arcylic felt

postage: rm30 semen
rm40 sabah/sarawak

Terima kasih.

H/P (WA/ TELE/ sms): 018-769 4279
Email: pn.arinali@gmail.com
FB: Arina Ali
Blog: http://www.pnarina.blogspot.com/
Sila like fanpage kami : Tips Handmade
posted from Bloggeroid
Name:
Email Address:
Shipping Address:
Your H/P no.
Your order details and quantity required

This form powered by Freedback